Stugor & Lägenheter 2021-08-18T10:36:19+00:00

Storstuga

Ni kan bo i vår storstuga, 36 m². I stugan finns två sovrum och ett kök. Storstugan är utrustad för sex personer och innehåller filtar, kuddar (medtag sänglinne) och fullständig köksutrustning. Dusch och toalett finns.

Panoramastuga

Vår nybyggda fullservicestuga är på 36kvM, innehåller 6 bäddar. Ett rum med dubbelsäng, ett rum med utdragssängar, samt bäddsoffa i allrum. Fullt utrustat kök med mikrougn, stugan är utrustad för 6 personer sänglinne o kuddar finns, sänglinne finns att hyra Stugan har stor möblerad terrass under tak med utsikt över Hälleviksviken.

Lägenheter

Lägenheterna är inredda för fyra personer, utdragssängar under permanenta sängar. Trinett-kök med kylskåp, och toalett med dusch. Vi har 9 st lägenheter med 4 bäddar. En av lägenheterna har 2 bäddar och är anpassad för personer med funktionsnedsättning Utemöbler finns till varje uteplats. Sänglinne finns att hyra.

Självhushåll eller pension? Du väljer hur du vill sköta ditt hushåll. Affär finns alldeles intill, eller om du vill äta på någon av de restauranger i Hällevik där vi har avtal. Möjlighet finns till pensionsservice.

Campingstuga

Vi har åtta stycken stugor i traditionellt campingutförande. Varje stuga är utrustad för fyra personer och innehåller filtar, kuddar och fullständig köksutrustning. 12 kvadratmeter.
Vidare finns det fyra tvåbäddsstugor med samma servicemöjligheter som ovan. 10 kvadratmeter.
Dessutom har vi tre stycken fullservicestugor med dusch. toa o kök. En av dom har två bäddar , de andra har dubbelsäng med loftsäng till.
Om man inte vill laga sin mat i stugan så går det också bra att använda det allmänna köket i någon av servicebyggnaderna. Dusch och toalett finns i anslutning till stugorna. Utemöblemang finns till varje stuga.

STUGA PRIS KOMMENTARER
2-bädds 550 SEK/dygn 12 m², fullt utrustat kök, inklusive kuddar och täcken.
4-bädds 650 SEK/dygn 10 m², fullt utrustat kök, inklusive kuddar och täcken.
Fullservicestuga 750 SEK/dygn 15 m², fullt utrustat kök, toalett m dusch, inklusive kuddar och täcken.
Storstuga 1.200 SEK/dygn 36 m², 2 sovrum, fullt utrustat kök, toalett m dusch, inklusive kuddar och täcken.
NY 2020! Panoramastuga 1.600 SEK/dygn 36 m², 2 sovrum, fullt utrustat kök, toa dusch Stor uteplats.

Kontakt

Campingvägen 41, 294 95 Sölvesborg

Phone: 0456-527 14

Vädret Hällevik