Boende 2021-12-02T15:34:43+00:00

Valet är ditt!

Campingen har 350 platser varav 300 med el. Här finns 15 stugor i varierande modell och 9 lägenheter. Campingen har 3 fullt utrustade servicehus, flera lekplatser och ett öppet gräsområde vid havskanten med en eldplats och picknickbänkar. Campingområdet omringas av ett naturskyddsområde, stränder, ett sportcenter och en badanläggning med tempererade utomhusbassänger.

Boendealternativ för alla smaker!

Tält

Hälleviks Camping har väl tilltagna och bokningsbara tältplatser. Möjlighet till el finns. Möjlighet till grupplogi i ett område med fri placering. Möjlighet till havsnära platser. Stortält finns att hyra.

Boka nu!

Husvagn & husbil

Alla tomter för husvagn och husbil är bokningsbara. Tomterna i sig själv är rejält tilltagna storleksmässigt 100 till 200 m², vilket gör att det känns luftigt och fritt att campa hos oss på Hälleviks Camping.

Boka nu!

Storstuga

Ni kan bo i vår storstuga, 36 m². I stugan finns två sovrum och ett kök. Storstugan är utrustad för sex personer och innehåller filtar, kuddar (medtag sänglinne) och fullständig köksutrustning. Dusch och toalett finns.

Boka nu!

Lägenhet

Lägenheterna är inredda för fyra personer, utdragssängar under permanenta sängar. Trinett-kök med kylskåp, och toalett med dusch. Utemöbler finns till varje uteplats. Sänglinne finns att hyra.

Boka nu!

Campingstugor

Vi har campingstugor i lite olika utföranden och standard. Läs mer här!

Boka nu!

Panoramastuga

Vår nybyggda fullservicestuga är på 36kvM, innehåller 6 bäddar med stor möblerad terrass under tak med utsikt över Hälleviksviken.

Boka nu!

Kontakt

Campingvägen 41, 294 95 Sölvesborg

Phone: 0456-527 14

Vädret Hällevik